Over mezelf

Mijn naam is Veronique Van Thielen.

Geboren op 22/04/1988 te Wilrijk.


Ik groeide op tussen honden (2 bouviers en een kruising tibetaanse terriër), konijnen, cavia's, muizen, hamsters... Liefde voor dieren zit me van kindsaf aan in het bloed.


Ik studeerde oorspronkelijk af als administratief medewerker en werkte een jaar voor het OZ te Wilrijk. Nadien volgde ik een opleiding tot politieambtenaar waarvan ik afstudeerde in 2007.

Na enkele jaren als politieambtenaar te hebben gewerkt besloot ik om via avondschool de opleiding hondentrimmen, dewelke twee jaar duurt, te volgen via Syntra AB in Antwerpen.

Ondertussen liep ik tussen het studeren en werken door ook nog stage in een trimsalon waar ik de praktijk perfectioneerde en leerde omgaan met een variëteit aan vachten en hondenkarakters.

In 2012 studeerde ik af.


Het was pas in 2014 na de komst van mijn dochter en bijhorende ouderschapsverlof e.d. dat ik de sprong waagde om op mezelf te beginnen.


De naam "Bull's-Eye" is een niet-conventionele naam voor een trimsalon.

Vaak schrikt het ook mensen af.

Ik  heb deze naam echter gekozen uit grote liefde voor mijn twee bullterriërs Heavy & Henna, waaronder eentje met een piratenoog (bull's-eye). Honden die ten onrechte een slechte reputatie genieten.

Helaas heb ik mijn teef met het piratenoog op 1 juni 2015 moeten laten inslapen na jaren strijden tegen een aangeboren hartafwijking.

Bij deze leeft ze dus verder in mijn trimsalon.


In december 2017 adopteerden we een kruising Amerikaanse stafford x Border collie genaamd Magui van uit Spanje.

Afspraak maken


Akker 49, 2180 Ekeren          +32 3 345 10 29          Hondentrimsalon-bullseye@telenet.be