Algemene voorwaarden


    G
elieve u hond aangelijnd te brengen.


Breng de hond NOOIT met een volle maag, in geval van erge stress zal uw hond aldus makkelijker onwel kunnen worden.

Laat uw hond goed uit voor u met hem naar het trimsalon komt, een ongelukje tijdens het trimmen van de hond is meestal ongemakkelijk voor beide partijen.

Breng de hond zo droog mogelijk, een natte vacht is moeilijk te behandelen.

Gelieve u hond preventief te behandelen tegen vlooien, teken en wormen. Indien u hond met parasieten in het trimsalon komt zijn wij genoodzaakt extra maatregelen te nemen dewelke wij doorrekenen aan de klant.

Indien uw hond medische problemen heeft laat ons dit dan weten. Zo kunnen wij hier tijdens de trimbehandeling rekening mee houden.

Gelieve u aan de gemaakte afspraken te houden: kom niet te vroeg maar liefst ook niet te laat. Gewoon op tijd volstaat. Indien u meer dan 15 minuten te laat op uw afspraak verschijnt zijn wij genoodzaakt u een nieuwe afspraak te geven omdat anders onze planning in de war loopt.

Indien u toch belet bent, gelieve uw afspraak minstens 24u op voorhand TELEFONISCH te annuleren. Hierdoor kunnen wij andere klanten sneller aan een plekje helpen en hebben wij ook geen inkomensverlies.

Indien u toch te laat annuleert behouden wij ons het recht voor om u een "compensatie" aan te reken a rato van de helft van u oorspronkelijke trimprijs met een minumum van €20.

Trimbehandelingen kunnen enkel cash betaalt worden in het trimsalon, wij hebben geen bankcontact. Er zijn verschillende banken op 10 minuten wandelafstand van ons trimsalon waar u desgewenst kan gaan pinnen.

Wij behoudens ons tenslotte het recht voor om wanbetalers en veelvuldige laatkomers/annuleerders te weigeren.


Goede afspraken, make goede vrienden!

Afspraak maken


Akker 49, 2180 Ekeren          +32 3 345 10 29          Hondentrimsalon-bullseye@telenet.be